به گزارش خبرآنلاین، طبق گزارشات EWG، امسال ۷۵ درصد از کل محصولات تازه نمونه برداری شده دارای بقایای آفت کش های بالقوه مضر هستند که این میزان در برخی از محصولات بیشتر است.
به گزارش چند ثانیه، به گفته مرکز جهانی کنترل و پیشگیری از بیماری، برخی آفت کش ها در مطالعات انسانی با مشکلاتی از جمله سقط جنین، نقایص مادرزادی، و ناتوانی های یادگیری یا رشد در کودکان مرتبط هستند، بنابراین توجه به این مسئله، اهمیت ویژه ای دارد.
میوه ها و سبزیجات دارای بیشترین میزان آفت کش
در میان میوه و سبزیجاتی که مدام مورد استفاده قرار میگیرند، برخی میزان بیشتری از آفت کش ها را به خود جذب کرده و خطرناک ترند که توت فرنگی در میان آنها، رتبه اول را بخود اختصاص داده است. توت فرنگی و اسفناج دو جایگاه اول فهرست امسال را به خود اختصاص دادند و به ترتیب در رتبه های ۱ و ۲ قرار گرفتند. و انگور از رتبه ۸ لیست در سال ۲۰۲۳ به رتبه ۴ در سال ۲۰۲۴ رسیده است.
با لیست ۱۲ میوه و سبزی دارای بیشترین میزان آفت کش در سال جاری آشنا می شوید که به شرح زیر است:
توت فرنگی، اسفناج ، کلم، انگور، هلو، گلابی، شلیل، سیب، فلفل دلمه ای و تند، گیلاس، بلوبری، لوبیا سبز
راه حل چیست؟ چطور میتوان این محصولات را سالم تر مصرف کرد؟
بهترین راه حل، شستشوی صحیح این دسته از مواد غذایی است که با رعایت نکات زیر، تا حد قابل توجهی میتوانید از پاسکازی آنها از آلودگی مطمئن شوید.
محصول را چند دقیقه ای داخل آب سرد و نمک حل شده در سینک نگه دارید.
با استفاده از یک حوله کاغذی تمیز، تمام کثیفی ها و… را از محصولات پاک کنید. برخی از افراد برای انجام این مرحله از یک برس تمیز که مخصوص تمیز کردن میوه و سبزیجات است استفاده می کنند.
۲۳۳۲۳۳
منبع خبر: خبرآنلاین / آلودهترین میوه و سبزیجات دنیا که ایرانیها زیاد میخورند
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران