بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

این خوراکی منبع ویتامین و انرژی است

بازدید 8

 به گزارش خبرآنلاین از بهداشت نیوز، مقدار فراوان فیبر موجود در ذرت به حفظ تناسب اندام و بهبود عملکرد دستگاه گوارش بدن کمک می‌کند. ذرت را می‌توان به شکل‌های مختلف استفاده کرد و به این ترتیب از فواید آن بهره برد.

در ادامه این مطلب، به فواید عادت به خوردن این ماده غذایی اشاره خواهیم کرد که به ترتیب عبارتند از:

پیشگیری از بیماری‌ها
ذرت، جزء خوراکی‌هایی است که ارتباط آن با کاهش خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی، سکته‌ مغزی، سرطان، دیابت نوع ۲ و چاقی ثابت شده ‌است. ذرت منبع غنی از پروتئین محسوب می‌شود اما چربی کمی دارد و برخلاف مقدار نشاسته بالا، شاخص گلیسمی آن پایین است و توصیه می‌شود بزرگسالان روزانه به اندازه نصف فنجان ذرت بخورند.

منبع ویتامینهای مختلف
ذرت یکی از بهترین منابع ویتامین‌های گروهB است که مقدار این ویتامین‌ها ۲ تا ۳ برابر بیشتر از سبزیجات تازه است. این ویتامین‌ها نقش مهمی در متابولیسم سلول‌ها دارند. ذرت همچنین حاوی پتاسیم است که این ماده معدنی در تنظیم فشار خون و بهبود عملکرد قلب موثر است. ویتامینA یکی دیگر از ریزمغذی‌های موجود در ذرت است که علاوه بر پیشگیری از تحلیل شناختی، نقش محافظ برای سیستم ایمنی نیز دارد و در تشکیل مخاط مجاری تنفسی نیز موثر است. ذرت تنها غله‌ای است که کاروتنوئید دارد و این گروه از آنتی‌اکسیدان‌ها برای سلامت چشم مفید هستند و از بروز بیماری‌های مختلف از جمله آلزایمر پیشگیری می‌کنند.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش
مزیت دیگر ذرت، مقدار فراوان فیبرهای حل‌نشدنی است. این فیبرها هضم نمی‌شوند و در سیستم جریان خون نیز قابل جذب نیستند؛ در نتیجه در سیستم گوارش باقی می‌مانند و دفع مواد زائد از بدن را تسهیل می‌کنند. بهبود عملکرد سیستم گوارش بر کاهش احتمال هموروئید و سرطان کولون موثر است. به علاوه فیبرهای موجود در ذرت با افزایش احساس سیری به کنترل وزن نیز کمک می‌کند.

منبع تامین انرژی
ذرت حاوی کربوهیدرات های پیچیده است که باعث تامین انرژی برای مدت طولانی در بدن می‌شوند. به همین‌ دلیل ذرت برای افرادی مانند ورزشکاران که نیاز به انرژی زیادی دارند، مفید است. افزودن پودر ذرت به انواع غذاها نیز می‌تواند در تامین انرژی مورد نیاز بدن موثر باشد و برای افرادی که تمایل به خوردن دانه‌های ذرت ندارند، پیشنهاد مناسبی است.

۲۳۳۲۳۳

منبع خبر: خبرآنلاین / این خوراکی منبع ویتامین و انرژی است

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *