بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

این مکمل‌ها به پیشگیری از سرطان کمک می‌کنند

بازدید 17

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان دریافتند شرکت کنندگان در مطالعه با سطوح بالاتر امگا ۳ با میزان کمتر ابتلاء به سرطان روده بزرگ، معده، ریه و سایر سرطان‌های دستگاه گوارش روبرو بودند.

به همین ترتیب، سطوح بالای امگا ۶ منجر به کاهش نرخ ۱۴ سرطان مختلف از جمله مغز، ملانوم، مثانه و غیره شد.

«یوچن ژانگ»، محقق ارشد از دانشگاه جورجیا، گفت: «این یافته‌ها نشان می‌دهد که افراد عادی باید روی دریافت بیشتر این اسیدهای چرب در رژیم غذایی خود تمرکز کنند.»

این مطالعه مبتنی بر داده‌های بیش از ۲۵۳۰۰۰ شرکت کننده در پروژه تحقیقاتی بانک زیستی انگلستان بود. به عنوان بخشی از این پروژه، شرکت کنندگان پرسشنامه‌های رژیم غذایی را پر کردند و سلامت آنها برای چندین دهه تحت نظر بود.

به گفته محققان، از این افراد، نزدیک به ۳۰۰۰۰ نفر به نوعی سرطان مبتلا شدند.

این اسیدهای چرب در ماهی‌های چرب، آجیل و روغن‌های آشپزی گیاهی وجود دارند، اما بسیاری از افراد برای اطمینان از دریافت کافی از مکمل‌های روغن ماهی به سراغ مکمل‌های روغن ماهی می‌روند.

با این حال، مزایای این اسیدهای چرب کلی نیست. محققان خاطرنشان کردند که سطوح بالای امگا ۳ می‌تواند با خطر ابتلاء به سرطان پروستات مرتبط باشد.

منبع خبر: خبرگزاری مهر / این مکمل‌ها به پیشگیری از سرطان کمک می‌کنند

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر