وی ادامه داد: دکتر ظفرقندی با توجه به سابقه علمی و سرمایه اجتماعی خود، میتواند به وزارت بهداشت اعتبار بدهد، زیرا یک شخصیت علمی کاریزماتیک است و در نتیجه باید تعهد به برنامهها را در محاوره و کلام او مشاهده کنیم تا نگرانیها رفع شود.
کبیر بیان کرد: وضعیت دارو، رضایت مندی مردم و جامعه پزشکی، کمبود منابع در نظام سلامت مشاهده میشود. بسیاری از منابع نظام سلامت از محل منابع عمومی دولت است و در جلسههای اخیر نیز دکتر ظفرقندی اعلام کردند که باید وابستگی منابع سلامت به درآمدهای عمومی را به حداقل برسانیم. زیرا با توجه به فراز و نشیب تامین منابع عمومی دولت، نظام سلامت نباید ناپایدار شود.
عضو فرهنگستان علوم پزشکی گفت: اگر دکتر ظفرقندی بتواند رای اعتماد مجلس را کسب کند، راه سختی در وزارت بهداشت خواهد داشت و وفاق کارشناسی باید اتفاق بیفتد تا همه دل سوزان نظام سلامت کمک کرده و ظرفیتها هماهنگ و همسو شود.
وی افزود: در سلامت و متانت و پاک دستی دکتر ظفرقندی، شکی وجود ندارد و در عین حال، شخص نو اندیشی است. او بر اصول قانون اساسی پای بند است.
کبیر اظهار کرد: در حوزه سلامت نمیتوان بدون شواهد و مستندات تصمیم گرفت. اگر بخواهیم شبکه بهداشت را تقویت کنیم یا پزشکی خانواده را راه بیندازیم و کاهش تصدی گری رخ بدهد، باید از ظرفیتهای مختلف استفاده کنیم و باید ساز و کار آن تعریف شود. به طور مثال درباره تقویت تولیت سلامت، باید معنی آن مشخص شود.
عضو فرهنگستان علوم پزشکی بیان کرد: به هر حال دکتر پزشکیان در ترکیب کابینه، وفاق ملی را در نظر گرفته و نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز باید همراه با این وفاق باشند. از طرفی مجلس باید بتواند فضای همگرایی و وفاق را از نظر باز آرایی فرایندها و برنامهها ایجاد کند.
پایان پیام/
منبع خبر: ایران پزشک / مجلس بر تطبیق برنامهها با اسناد بالا دستی تاکید کند
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران