بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

بیمارشدن ۷۵ نفر در آمریکا با ساندویچ‌های آلوده مک دونالد

بازدید 12
ساندویچ‌های آلوده مک دونالد

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سازمان غذا و داروی ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که همبرگرهای مک دونالد منجر به مسمومیت برخی شهروندان شده است که عامل آن، نوعی با کتری به نام E. coli، است که می‌تواند باعث مشکلات جدی در دستگاه گوارش شود.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا اعلام کرده است که ۷۵ نفر عمدتاً در ایالات غربی آمریکا بر اثر مصرف این ساندویچ‌ها بیمار شده‌اند که از این تعداد ۲۲ نفر بستری شده‌اند و یک نفر نیز فوت کرده است. دو نفر از این بیماران نیز به سندرم همولیتیک مبتلا شده‌اند، یک بیماری جدی که می‌تواند باعث نارسایی کلیه شود.

براساس گزارش رویترز، گفته می‌شود که سویه‌ای از این باکتری تحت عنوا E. coli O157:H7 که باعث مرگ یک نفر شده است باعث بیماری بسیار جدی به خصوص در افراد مسن، کودکان و افرادی که دارای نقص ایمنی هستند، می‌شود.

یافته‌های اولیه سازمان غذا و داروی آمریکا نشان داد که پیازهای خرد شده مورد استفاده در ساندویچ‌ها منبع احتمالی شیوع بیماری بوده است.

E.coli یا اشریشیا کلی گونه‌های مختلفی دارد و از جمله مهم‌ترین عوامل ایجاد اسهال خونی به شمار می‌رود. این باکتری می‌تواند از طریق آب و غذای آلوده به افراد منتقل شود.

منبع خبر: خبرگزاری تسنیم / بیمارشدن ۷۵ نفر در آمریکا با ساندویچ‌های آلوده “مک دونالد”

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر