به گزارش خبرنگار مهر به نقل از شینهوا، این مطالعه، یک ترکیب فعال زیستی جدید به نام سارمنتوزین را به عنوان بازدارنده اولیه آنزیمهای MAO-B در مغز انسان پس از مصرف محصولات انگور سیاه شناسایی کرد.
دانشمندان مؤسسه تحقیقات گیاهی و غذایی نیوزیلند گفتند: «آنزیمهای MAO-B مواد شیمیایی مهمی مانند دوپامین را در مغز تجزیه میکنند که نقش کلیدی در خلق و خو و عملکرد ذهنی دارد.»
مولکول جدید سارمنتوزین برای استفاده در جهت بهبود خلق و خو و عملکرد شناختی به ثبت رسیده است.
«دومینیک لومیوز»، سرپرست این مطالعه در تحقیقات گیاهی و غذایی، گفت: «در حالی که مطالعات قبلی نشان میدهد که مهار MAO-B با بیواکتیوهایی غیر از آنتوسیانینها در انگور فرنگی سیاه مرتبط است، تا قبل از این مطالعه دانشمندان سارمنتوزین را بهعنوان عامل اصلی فعال زیستی در پشت این عملکرد شناسایی نکرده بودند.»
بر اساس نتایج آزمایش خون، سارمنتوسین یک مهارکننده قوی MAO-B بود که به طور مؤثری فعالیت آنزیم را کاهش داد و از حفظ دوپامین که به خلق و خو و عملکرد شناختی کمک میکند، حمایت کرد.
لومیوز گفت: «ما مهار MAO-B را در هر شرکتکنندهای که محصولات انگور سیاه حاوی سارمنتوزین مصرف میکردند مشاهده کردیم.»
محققان بر اهمیت این کشف برای هر دو بخش علمی و تجاری تاکید کردند.
منبع خبر: خبرگزاری مهر / خستگی ذهنتان را با خوردن این میوه برطرف کنید
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران