وی ادامه داد: یکی از مشکلات ما این است که اگر بیمار در یک منطقه حاشیه کشور دچار سرطان باشد و یک بیمار در مرکز استان دچار این بیماری باشد، شاید دسترسی این دو بیمار یکسان نباشد و بنابراین نیاز داریم در این زمینه عدالت را رعایت کنیم. فرض کنید شیمی درمانی به صورت رایگان انجام شود، اما هزینه مربوط به دسترسی به خدمات را نمیتوانیم تامین کنیم.
جعفریان گفت: هیچ کشوری نیست که در حوزه سلامت، کمبود منابع نداشته باشد، زیرا هرچه خدمات سلامت با کیفیتتر میشود، هزینهها نیز افزایش پیدا میکند و در حال حاضر سهم سلامت از تولید ناخالص ملی کمتر از ۴ درصد، در حالیکه قرار بود به ۷ درصد برسد.
مشاور عالی وزیر بهداشت اظهار کرد: برای بهتر شدن خدمت باید تلاش کنیم سازماندهی را اصلاح کرده و بخشی از سازوکارها را الکترونیکی کنیم تا بتوان اطلاعات و آمار درستی داشت؛ از طرفی تعرفهها نیز اهمیت دارد. نکته مهم دیگر، ورود بیمه سلامت به بحث پیشگیری است که به این ترتیب میتوانیم هزینهها را کاهش بدهیم.
جانشین وزیر بهداشت ادامه داد: در کشور با حدود ۴ تا ۵ هزار دلار، پیوند کبد انجام میشود و بیمار یک ریال هم پرداخت نمیکند، اما در سایر کشورها حداقل این هزینه ۳۰ هزار دلار است. هزار و ۸۴۰ پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) انجام شده و این بیماران حتی یک ریال هم هزینه پرداخت نکردهاند.
جعفریان گفت: درمان سرطانها معمولا پیچیده است و همه مشاهده کردیم که وقتی کسی دچار این بیماریها میشود، چه دغدغههایی دارد. همه میدانیم منابع محدودیت دارد، اما با اصلاح سازوکارها و با روی خوشی که نشان میدهیم، باید تلاش کنیم که رضایت بیشتری برای مردم جلب کنیم.
پایان پیام/
منبع خبر: ایران پزشک / منابع نظام سلامت به موقع پرداخت شود
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران