بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

کاهش خطر زوال عقل با مصرف یک میان‌وعده‌ی محبوب

بازدید 36

به گزارش ایسنا، مصرف روزانه این میان‌وعده به دلایل مختلف از جمله کاهش کلسترول و کاهش التهاب، در برابر بیماری‌ها «نقش محافظتی» دارد.
متخصصان دانشگاه کاستیا-لامانچا و دانشگاه پورتو داده‌های بیش از ۵۰ هزار شرکت‌کننده در بیوبانک انگلیس بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ را اساس قرار دادند و در سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۳ پیگیری و سپس تجزیه و تحلیل کردند.
نتایج این مطالعه که در مجله «جروساینس» (GeroScience) منتشر شد، حاکی از آن است که مصرف روزانه آجیل در برابر بیماری زوال عقل نقش محافظتی دارد و پژوهش ۷ ساله روی تعدادی از بزرگسالان انگلیسی که روزانه آجیل مصرف می‌کردند در مقایسه با کسانی که آجیل نمی‌خوردند از کاهش خطر ابتلا به زوال عقل خبر داد. البته عوامل دیگر مانند تعادل در سبک زندگی، مشکلات شنوایی، سلامت شخصی یا بیماری‌های مزمن نیز به‌جز مصرف آجیل در میزان کاهش خطر ابتلا به زوال عقل نقش دارند.
به گزارش ایندیپندنت، متخصصان می‌گویند مصرف یک مشت آجیل بدون نمک، معادل ۳۰ گرم در روز مزایای بسیاری برای سلامت دارد.
زوال عقل اصطلاحی کلی برای طیف وسیعی از مشکلاتی است که بر عملکرد مغز تاثیر می‌گذارد و شایع‌ترین آنها آلزایمر است. بیماری زوال عقل معمولا در افراد بالای ۶۵ سال شایع است و در حال حاضر یک میلیون نفر در انگلیس به آلزایمر مبتلا هستند.
انتهای پیام

منبع خبر: ایسنا / کاهش خطر زوال عقل با مصرف یک میان‌وعده‌ی محبوب

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر