بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

ارتباط مستقیم ناشتایی طولانی‌مدت با سوءتغدیه بیماران

بازدید 11

به گزارش گروه علمی ایرنا از وبگاه مِدیکال اِکسپرس، گزارش این پژوهش که بر روی بیش از ۲۸ میلیون بیمار انجام شده در نشست سالانه بی‌هوشی (ANESTHESIOLOGY) ۲۰۲۴ ارائه شده است.

باقی ماندن غذا یا مایعات در معده، خطر استفراغ و آسپیراسیون (ورود مواد خارجی، معمولاً از داخل معده و دهان، به ریه‌ها به هنگام دم و تنفس) در راه هوایی و ریه‌ها را در حین بیهوشی عمومی و آرام‌بخشی عمیق افزایش می‌دهد؛ به همین دلیل بیشتر بیماران حداقل هشت ساعت قبل از جراحی ناشتا هستند.

برای ناشتا بودن قبل از عمل جراحی، بیماران معمولاً نباید بعد از نیمه‌شب چیزی بخورند؛ همچنین توصیه می‌شود تا دو ساعت قبل از عمل هم فقط مایعات شفاف مصرف شود. بیمارانی که در مدت بستری بودن در بیمارستان چندین عمل جراحی انجام می‌دهند، باید به طور مکرر یا برای مدت‌های طولانی ناشتا باشند.

ایوی ایزکور (Ivie Izekor)، سرپرست گروه پژوهشی و دانشجوی دانشکده پزشکی دانشگاه تگزاس اِی‌اَنداِم در آمریکا اظهار کرد: پژوهش ما مشخص کرد ناشتا بودن مکرر بیماران بستری در بیمارستان که طی چند روز یا چند هفته، چندین جراحی ارتوپدی انجام می‌دهند، خطر سوء‌تغذیه پروتئین‌انرژی (نوعی سوء‌تغذیه که در آن میزان جذب پروتئین یا کالری نامناسب است) در آن‌ها را افزایش می‌دهد و باعث اقامت طولانی‌تر آن‌ها در بیمارستان، بهبودی کندتر و هزینه‌های بالاتر مراقبت‌های بهداشتی می‌شود.

علت مرگ بیماران مبتلا به سوءتغذیه معمولاً عفونت، عوارض ناشی از بهبود کُند زخم یا ضعف عمومی بود که با سوء‌تغذیه تشدید می‌شود.

وی افزود: روزه‌داری بخش مهمی از تضمین ایمنی بیماران در حین جراحی است؛ اما یافته‌های ما نشان می‌دهد باید تغییراتی در عملکرد بالینی برای بیمارانی که در معرض خطر سوءتغذیه هستند، مانند کسانی که بالای ۶۵ سال سن دارند، دچار یک بیماری مزمن مانند دیابت یا نارسایی احتقانی قلب هستند، یا بنا به دلایل اجتماعی و اقتصادی، قبل از عمل جراحی دسترسی محدودی به تغذیه کافی دارند در نظر گرفته شود.

منبع خبر: ایرنا / ارتباط مستقیم ناشتایی طولانی‌مدت با سوءتغدیه بیماران

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر