وی ادامه داد: در گذشته سه دهک اول درآمدی به صورت رایگان تحت پوشش قرار داشته و حق بیمه آنها توسط دولت پرداخت میشد و یکی از افتخارات سازمان بیمه سلامت محسوب میشود که پس از تصویب این قانون در سال ۱۴۰۱، در کمتر از دو هفته، سه دهک نخست تحت پوشش بیمه سلامت بدون پرداخت حق بیمه قرار گرفتند.
رضایی بیان کرد: از نظر سازمان بیمه سلامت، دهکهای بیشتری نیاز داشتند که تعهد پرداخت حق بیمه آنها بر عهده دولت باشد و بر این اساس، تا دهک پنجم درآمدی، پرداخت حق بیمه بر عهده دولت قرار گرفت و بر اساس برنامه هفتم توسعه، پنج دهک نخست درآمدی که حدود ۸ میلیون نفر هستند، به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
معاون سازمان بیمه سلامت گفت: عمده نگرانی در مورد افراد در دهکهای ششم تا دهم درآمدی است که طبق قانون باید در پرداخت حق بیمه مشارکت داشته باشند که البته این مشارکت به صورت پلکانی است؛ اما اگر مشارکتی در پرداخت حق بیمه نداشته باشند، وارد گروهی خواهند شد که از آنها به عنوان بیمه شده نامعتبر یاد میشود.
رضایی اظهار کرد: هر شخصی که فاقد پوشش بیمه باشد، بر اساس قانون باید تحت پوشش بیمه سلامت قرار بگیرد، اما چون از دهک پنجم به بالاست، خود شخص هم باید در پرداخت حق بیمه مشارکت داشته باشد؛ در برخی دهکها امکان دارد به دلیل مشکلات اقتصادی، بحث بیمه را جدی نگرفته و سهم خود در حق بیمه را پرداخت نکنند و این نگرانی برای سازمان بیمه سلامت وجود دارد.
پایان پیام/
منبع خبر: ایران پزشک / وضعیت پوشش بیمه سلامت در دهکهای مختلف درآمدی چگونه است؟
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران