به گزارش ایلنا در متن پیام سید حیدر محمدی به مناسبت روز جهانی غذا ضمن تبریک به فعالان این عرصه آمده است: «شعار امسال، “حق غذا برای زندگی بهتر و آیندهای روشن” بر اهمیت دسترسی همگان به غذای سالم و کافی تأکید دارد که نقشی حیاتی در توسعه پایدار، رفع فقر و تأمین سلامت جامعه ایفا میکند.
این روز یادآور محرومیتهای تحمیلی بر مردم مظلوم غزه است؛ کسانی که در ظلم و محاصره رژیم صهیونیستی حتی از دسترسی به ابتداییترین نیازها مانند غذا و دارو محروماند.
سازمان غذا و دارو نقش مهمی در نظارت بر ایمنی و سلامت مواد غذایی دارد و با سیاستگذاریهای مؤثر میتواند در تولید پایدار، کاهش ضایعات و ارتقای تغذیه سالم نقشآفرینی کند.
با تلاش همگانی و همراهی مردم میتوانیم در ساختن آیندهای عاری از گرسنگی سهم بسزایی داشته باشیم.»
انتهای پیام/
منبع خبر: ایلنا / نقش سازمان غذا و دارو در نظارت، ایمنی و سلامت مواد غذایی
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران