بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

سال گذشته ۳۸۰ هزار نفر دچار حیوان گزیدگی شدند

بازدید 13

380 هزار حیوان گزیدگی در سال

محمدرضا شیرزادی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما: گفت: ۱۸ مورد هاری در پارسال و ۱۳ مورد هاری در شش ماه نخست امسال در کشور شناسایی شده است.

رئیس مرکزبیماری‌های قابل انتقال حیوان به انسان وزارت بهداشت افزود :بیماری هاری از گوشتخواران وحشی به سگ‌ها و گربه‌های بدون صاحب و حتی سگ‌های گله و نگهبان و ‌سگها و گربه‌های خانگی منتقل شده و انسان‌ها از گزش این حیوانات هار مبتلا می‌شوند.

محمدرضا شیرزادی گفت: بیماری هاری کشنده است و باید در پیشگیری از آن دقت کرد.

رئیس مرکزبیماری‌های قابل انتقال حیوان به انسان وزارت بهداشت گفت: صاحبان حیوانات خانگی باید بدانند که چه بیماری‌هایی حیوانشان را مبتلا می‌کند و چه بیماری‌های قابل انتقال به انسان است ؛ حیوان خانگی خود را مرتب نزد دام پزشک ببرند واکسن‌ها و مراقبت‌های پیشگیری از ابتلا به انگل در حیوان را با دقت پیگیری کنند.

محمدرضا شیرزادی گفت : بیشتر افراد مبتلا به هاری گزیدگی داشته‌اند، در مواجهه با حیوانات پستاندار مثل سگ و گربه باید مراقبت کرد تا گزش رخ ندهد.

رئیس مرکز بیماری‌های قابل انتقال حیوان به انسان وزارت بهداشت همچنین درباره تب دنگی گفت : پشه ناقل این بیماری در کشور زیاد شده است و تاکنون کمتر از ۴۰۰ نفر بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور شناسایی شده است که بیشتر در استان‌های شمالی و جنوبی باید از گزش پشه پیشگیری شود.

محمدرضا شیرزادی افزود: مواد دور کننده حشرات استفاده از لباس‌های پوشیده و پشه بند برای پیشگیری از ابتلا به سالک و تب دنگی توصیه می‌شود.

این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: مردم باید از گزش ‌ها و گربه‌ها مراقبت کنید چون ابتلا به بیماری هاری درمان ناپذیر است و مرگ در پی دارد.

دکتر شیرزادی درباره دیگر بیماری‌های قابل انتقال حیوان به انسان گفت : کیست هیداتیک از خوردن گوشت حیوان مبتلا به انسان منتقل می شود و کیست‌های کبدی و حتی ابتلا به هپاتیت را در پی دارد.

وی افزود: برای پیشگیری از این بیماری باید گوشت‌های مصرفی با مهر سلامت دامپزشکی استفاده شود.

منبع خبر: صدا و سیما / سال گذشته ۳۸۰ هزار نفر دچار حیوان گزیدگی شدند

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر