بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

کاهش تدریجی دید، اولین علامت بیماری‌های چشمی

بازدید 10

به گزارش خبرگزاری آنا،  نجمه کرباسی  جراح چشم با تأکید بر اینکه کاهش تدریجی دید، اولین علامت بسیاری از بیماری‌های چشمی است، اظهار کرد: افراد اغلب تا زمانی که تاری دیدشان به شدت افزایش یابد، به چشم پزشک مراجعه نمی‌کنند.

وی به جراحی‌های لیزیک و لازک هم اشاره کرد و گفت: این جراحی‌ها برای افرادی که دچار نزدیک‌بینی، دوربینی یا آستیگماتیسم هستند، مناسب است.

وی افزود: بعد از ثابت شدن شماره چشم و در سنین جوانی از نظر علمی عمل لیزیک و لازک چشم قابل انجام است و بر اساس انجام عکسبرداری‌ها و معاینات تخصصی چشم پزشکی، تصمیم نهایی برای انتخاب روش عمل جراحی چشم از سوی پزشک اتخاذ می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی به خطرات استفاده طولانی‌مدت از گوشی، تبلت و کامپیوتر اشاره کرد و گفت: استفاده بیش از حد از دستگاه‌های دیجیتال می‌تواند باعث ایجاد مشکلات بینایی شود، لذا برای جلوگیری از مشکلات، توصیه می‌شود هر ۲۰ دقیقه یکبار به مدت ۲۰ ثانیه به یک نقطه دور نگاه کنید.

این جراح چشم، با ابراز نگرانی از تأخیر در مراجعه بیماران به چشم پزشک، گفت: بسیاری از مردم استان کردستان به دلیل عدم آگاهی یا ترس از عمل جراحی، تا مراحل پیشرفته بیماری چشم خود را درمان نمی‌کنند در حالیکه تشخیص زودهنگام و درمان به موقع می‌تواند از بروز عوارض جدی چشمی در افراد جلوگیری کند.

انتهای پیام/

منبع خبر: آنا / کاهش تدریجی دید، اولین علامت بیماری‌های چشمی

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر