بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

ابلاغ ضوابط بهداشتی فرآوری میگو به روش سنتی

بازدید 12

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به ویژگی‌های خاص فرآورده‌های دامی که به منظور حفظ و نگهداری از روش‌های صنعتی یا غیرصنعتی تغییر شکل یافته‌اند، گفت: این فرآورده‌ها مشمول فرآورده‌های خامی نیستند و از حالت خام خارج شده‌اند. به همین دلیل، صدور مجوز بهداشتی برای آبزیان فرآوری شده، از جمله میگو و میگوی خشک نمک سود، مطابق با قوانین و مقررات در حیطه وظایف سازمان غذا و دارو قرار دارد.

وی افزود: این اقدام به منظور ارتقای سطح سلامت و بهداشت عمومی انجام می‌شود و تمامی واحدهای تولیدی موظف به رعایت این ضوابط خواهند بود تا محصولات با کیفیت و ایمنی به دست مصرف‌کنندگان برسد.

به گفته بهفر، این ضوابط به منظور تضمین کیفیت و ایمنی محصولات دریایی به بازار مصرف ابلاغ شده است.

مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: نظارت‌های مستمر بر این واحدها از سوی سازمان غذا و دارو انجام خواهد شد تا اطمینان حاصل شود که تمامی مراحل تولید و بسته‌بندی طبق معیارهای تعیین‌شده صورت می‌گیرد.

منبع خبر: خبرگزاری مهر / ابلاغ ضوابط بهداشتی فرآوری میگو به روش سنتی

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر