به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به ویژگیهای خاص فرآوردههای دامی که به منظور حفظ و نگهداری از روشهای صنعتی یا غیرصنعتی تغییر شکل یافتهاند، گفت: این فرآوردهها مشمول فرآوردههای خامی نیستند و از حالت خام خارج شدهاند. به همین دلیل، صدور مجوز بهداشتی برای آبزیان فرآوری شده، از جمله میگو و میگوی خشک نمک سود، مطابق با قوانین و مقررات در حیطه وظایف سازمان غذا و دارو قرار دارد.
وی افزود: این اقدام به منظور ارتقای سطح سلامت و بهداشت عمومی انجام میشود و تمامی واحدهای تولیدی موظف به رعایت این ضوابط خواهند بود تا محصولات با کیفیت و ایمنی به دست مصرفکنندگان برسد.
به گفته بهفر، این ضوابط به منظور تضمین کیفیت و ایمنی محصولات دریایی به بازار مصرف ابلاغ شده است.
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: نظارتهای مستمر بر این واحدها از سوی سازمان غذا و دارو انجام خواهد شد تا اطمینان حاصل شود که تمامی مراحل تولید و بستهبندی طبق معیارهای تعیینشده صورت میگیرد.
منبع خبر: خبرگزاری مهر / ابلاغ ضوابط بهداشتی فرآوری میگو به روش سنتی
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران