به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عبدالعظیم بهفر با اشاره به سختگیریهای سازمانهای نظارتی و بهداشتی در خصوص سلامت و ایمنی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی اظهار کرد: محمولههای غذایی که بازگشت داده میشوند، عمدتاً به دلیل مشکلاتی مانند آلودگیهای میکروبی، استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز، باقیمانده سموم شیمیایی و عدم رعایت شرایط نگهداری هستند.
وی افزود: آلودگیهای میکروبی از جمله حضور باکتریها، ویروسها و قارچها مانند سالمونلا و اشریشیا کلی، یکی از دلایل اصلی بازگشت محصولات است که میتواند خطرات جدی برای سلامت مصرفکنندگان ایجاد کند. همچنین، استفاده از مواد نگهدارنده یا افزودنیهای غیرمجاز و یا بیش از حد مجاز، موجب مشکلات زیادی در سلامت فرآوردهها میشود.
مدیرکل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو همچنین به مسائل دیگری همچون مواد آلرژن بدون برچسب، عدم رعایت تاریخ انقضا و آلودگیهای فیزیکی مانند وجود اجسام خارجی اشاره کرد و گفت: عدم ارائه اطلاعات کامل و صحیح روی بستهبندی یا استفاده از مواد خام غیر استاندارد نیز از جمله عواملی است که میتواند منجر به بازگشت محمولهها و حتی جریمهها و توقف تولید شود.
وی تأکید کرد: سازمان غذا و دارو به شدت با موارد تخلف برخورد خواهد کرد و تولیدکنندگان موظفند معیارهای بهداشتی و استانداردهای لازم را در تمام مراحل تولید و بستهبندی رعایت کنند تا سلامت عمومی حفظ شود برای پیشگیری از این چالشها، سازمان غذا و دارو در مورد فراوردههای برگشتی ضوابط سختگیرانه مانند ضوابط وارداتی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی اعمال میکند تا از سلامت و ایمنی محصولات اطمینان حاصل شود و موارد تخلف به شدت پیگیری و برخورد خواهد شد.
انتهای پیام/
منبع خبر: خبرگزاری تسنیم / سختگیری سازمان غذا و دارو برای فرآوردههای غذایی برگشتی
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران