وی ادامه داد: مراکز سراج، پروتکل بسیار قوی دارد؛ ولی باید توجه کرد که به طور ناگهانی در طول یک سال گذشته حدود ۱۰۰ مرکز سراج راه اندازی شد و این در حالیست که راه اندازی این تعداد مرکز سراج از لحاظ تامین نیروی انسانی و فضای فیزیکی و امکانات واقعا دشوار است.
دکترای روان شناسی سلامت بیان کرد: گسترش مراکز سراج بسیار خوب است، اما آنچه در حال حاضر در مراکز سراج انجام و خدماتی که تعریف شده، پروتکل اصلی را پوشش نمیدهد. سراج مرکز تخصصی است که روان پزشک و روان شناس و مددکار اجتماعی در آن حضور دارند و اقدام جامعی دارد که فرمانداری و سازمانهای حمایتی با آن در ارتباط هستند. بستههای سراج حتما باید زیر نظر متخصصان حوزه سلامت روان بازنگری و تکمیل شده تا این حلقه از دست نرفته و این مراکز گسترش پیدا کند.
معاون سابق دفتر سلامت روان وزارت بهداشت اظهار کرد: به شدت به مراکز سراج نیاز داریم، زیرا میتواند بار مراجعههای غیرضروری به بیمارستانهای روان پزشکی را کاهش بدهد و این یعنی هزینه اثربخشی بیشتری دارد و خدمت تخصصی با هزینه کمتر به صورت سرپایی در بستر جامعه بدینوسیله ارائه شده و در نتیجه هتلینگ بیمارستانها را کاهش میدهد.
اسدی گفت: مراکز سراج همچنین به کاهش انگ اجتماعی در زمینه سلامت روان نیز کمک میکنند.
پایان پیام/
منبع خبر: ایران پزشک / ایجاد مراکز سراج تحول بزرگی در نظام سلامت روان بود
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران