به گزارش خبرآنلاین، محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی با اشاره به اینکه آنزیمی به‌نام “سیتوکروم پی ۴۵۰” در داخل روده‌های ما وجود دارد و متابولیسم داروهای زیادی توسط آن انجام می‌شود، می‌گوید: ماده ای در ترکیب گریپ فروت وجود دارد که می‌تواند این آنزیم را مهار کند و باعث شود سطح خونی آن دارو افزایش پیدا کند و عوارض و مسمومیت‌هایی را بدنبال داشته باشد.

او ادامه می‌دهد: داروهای زیادی از جمله استاتین‌ها برای کنترل چربی‌خون ، داروهای کنترل فشار خون، برخی مسکن‌ها، آنتی‌بیوتیک‌ها و داروهای اعصاب گروه‌های مختلف دارویی هستند که تحت تاثیر مصرف گریپ فروت، غلظت‌خونی آنها افزایش می‌یابد. پس توصیه می‌شود کسانی که بطور دائم دارو مصرف می‌کنند در مورد مصرف گریپ فروت با پرشک‌شان مشورت کنند.

منبع خبر: خبرآنلاین / چرا گریپ فروت با مصرف برخی داروها نمی‌سازد؟  

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *