صادرات یک میلیارد دلاری دارو / به گزارش دوشنبه های دارویی نشست خبری هیأت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران با اصحاب رسانه امروز ۱۲ مهرماه ۱۴۰۳ در نهمین نمایشگاه بینالمللی ایران فارما با حضور محمد عبدهزاده رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی و عباس کبریایی زاده رئیس مرکز تحقیقات اقتصاد و مدیریت دارو برگزار شد.
عبده زاده در خصوص نمایشگاه بینالمللی ایران فارما گفت: در این نمایشگاه شاهد استقبال شرکتهای تخصصی تولید دارو بودیم. همچنین تمام دست اندرکاران حوزه دارو از جمله دانشجویان، اساتید، تولیدکنندگان حضور داشتند.
وی در خصوص تعداد شرکتهای دارویی حاضر در نهمین نمایشگاه ایران فارما گفت: در این دوره از نمایشگاه ۷۳۷ شرکت دارویی حضور پیدا کردهاند که ۳۲۳ شرکت خارجی بودهاند.
رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران از حضور بازدید و حضور مدیران و وزرای وزارت صمت و وزارت بهداشت در نمایشگاه ایران فارما خبرداد و گفت: دستاندرکاران وزارت صمت و بهداشت در این نمایشگاه حضور داشته و از غرفههای تولیدکنندگان و شرکتهای دارویی بازدید کردند.
رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی تصریح کرد: در وزارت بهداشت بیشترین اولویت بر تامین داروی داخل کشور است و هیچ مدیری را بابت عدم صادرات دارو مواخذه نمیکنند و به همین دلیل صادرات، اولویت اول سازمان غذا و دارو نیست.
وی در خصوص شعار امسال ایران فارما گفت: این نمایشگاه با هدف همگرایی و همافزایی فعالان صنعت دارو و افزایش صادرات و دسترسی مناسبتر مردم طراحی شده است. بوده است.
عبدهزاده درخصوص بودجه سال آینده صنعت دارو کشور گفت: نیاز است که بودجه سال آینده دارو واقعی دیده شود و به صورت ماهیانه مورد توجه قرار گیرد. همیشه بحث قیمتگذاری دارو یک چالش بوده که باید با توجه به نرخ تورم و با در نظر گرفتن تعرفهها با همکاری شرکتهای بیمه انجام شود.
وی در خصوص زمان برگزاری آخرین روز نمایشگاه ایران فارما بیان کرد: با توجه به اینکه برنامه نماز جمعه فردا در مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد، نمایشگاه ایران فارما فردا از ساعت ۱۵ الی ۲۲ برگزار خواهد شد.
در ادامه عبدالله پور، عضو هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی درباره موانع صادرات دارو اظهار کرد: برای اینکه هر گونه صادرات دارویی از ایران به سایر کشورها انجام شود باید مجوز از طرف سازمان غذا و دارو صادر شود به همین دلیل اگر دارویی در داخل کشور با کمبود مواجه باشد سازمان غذا و دارو برای آن مجوز صادرات صادر نمیکند و همین امر از موانع صادرات به شمار میرود.
وی افزود: مشکل دومی که وجود دارد انتقال پول است. مانع بعدی رفع تعهد ارزی است که بسیاری از شرکتها درگیر آن هستند. موضوع دیگر قوانین و استانداردهای واردات داروی سایر کشورهاست، ما میتوانیم صادرات خوبی داشته باشیم اما اینکه سهم ما در صادرات دارو به برخی کشورها بیشتر و در برخی کمتر است بستگی به قوانین غذا و داروی کشورها دارد.
در ادامه کبریایی زاده رئیس مرکز تحقیقات اقتصاد و مدیریت دارو در خصوص این نمایشگاه بیان کرد: یکی از اتفاقات خوبی که در ایران فارما افتاده است حضور دانشجویان، اساتید و شرکتهای دارویی است. در طول دوران برگزاری نهمین نمایشگاه ایران فارما برای دانشجویان داروسازی فرصتهایی ایجاد شده تا در خصوص آینده شغلی خود با دید بازتری تصمیم بگیرند.
وی در ادامه بیان کرد: در یکی از نشستهایی که امروز برگزار شد، بیش از ۲۰۰ دانشجو رشته داروسازی از سراسر کشور در آن حاضر شده و اساتید و تولیدکنندگان در خصوص آینده شغلی این رشته با آنها صحبت کرده و توضبح دادهاند که در حیطههای مختلف صنعت دارو چگونه می توانند فعالیت داشته باشند.
کبریایی زاده در خصوص بازدید دانشجویان از غرفهعای شرکتهای دارویی گفت: از تمامی دانشگاههای داروسازی کشور دانشجویان و اساتیدی حضور دارند که یکی از برنامههای مدنظر برای آنها بازدید از غرفههای شرکتهای دارویی است.
منبع خبر: دوشنبه های دارویی / هدفگذاری صادرات یک میلیارد دلاری دارو و موانع صادرات
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران