روز اول ایران فارما / به گزارش دوشنبه های دارویی نهمین دوره نمایشگاه ایران فارما را به معنای واقعی کلمه باید بزرگترین رویداد دارویی کشور دانست. جایی که بازدیدکنندگان را از همان بدو ورود به نمایشگاه، تحت تاثیر انرژی و جنب و جوش فوق العاده مشارکت کنندگان قرار می دهد.
هر چند که کمبود نقدینگی و سایر مشکلات و گرفتاری های اقتصادی، فشار زائد الوصفی را به فعالان این صنعت تحمیل کرده است و این موضوع به هیچ وجه قابل کتمان نیست ولی بی تردید نمی توان گرمی شعله های امید به تغییر شرایط و بهبود اوضاع را در تک تک لحظات ایران فارما و گفتگوهای غیررسمی و دوستانه احساس نکرد.
قدم زدن در ایران فارما، برای همه بازدیدکنندگان، از دانشجویان تازه وارد به دانشگاه گرفته تا پیشکسوتان با سابقه، لذت بخش و غرور آفرین است و مذاکره با سایر بازدیدکنندگان و غرفه داران، فرصتی ارزشمند را برای همه طیف های مختلف فراهم می سازد.
نمایشگاه ایران فارما ۱۴۰۳، نه تنها بستری برای معرفی توانمندیهای صنعت داروسازی کشور است، بلکه فضایی برای تعامل، یادگیری و پیشرفت برای تمامی شرکتکنندگان، به ویژه دانشجویان و نیروهای آینده صنعت فراهم میکند. این رویداد خصوصا با جذب و معرفی شرکت های خارجی، نوید آیندهای روشن و پویا برای صنعت داروسازی ایران را میدهد.
تمرکز بر برنامه هفتم توسعه و آیندهنگری صنعت داروسازی:
یکی از ویژگیهای برجسته نمایشگاه امسال را باید تمرکز برنامه ریزان بر محورهای برنامه هفتم توسعه کشور دانست. با توجه به استقرار دولت جدید و شعارها و پیام هایی که از جانب رئیس جمهور و وزیر بهداشت مخابره شده، گفتگوی اکثر فعالان دارویی و همچنین پنل هایی که ترتیب داده شده، بر مدار برنامه هفتم توسعه و جزئیات آن و نحوه عملیاتی شدن مفادی که مربوط به حوزه داروست، متمرکز شده است. هرچند که مباحث مربوط به ابقا یا انتصاب رئیس سازمان غذاودارو بر گفتگوهای خصوصی و محافل دوستانه به شدت سایه انداخته است.
حضور فعال دانشجویان؛ پلی به سوی صنعت:
در این دوره از نمایشگاه، یکی از اهداف اصلی به نظر می رسد پیرامون جذب دانشجویان و آشنایی آنها با فعالان صنعت داروسازی است و به وضوح، تلاش و برنامه ریزی سندیکای صاحبان صنایع دارویی، مجری نمایشگاه و همچنین شرکت های دارویی در این خصوص، آشکار است. با توجه به اهمیت نیروی انسانی متخصص در آینده صنعت، نمایشگاه ایران فارما فرصتی را برای دانشجویان رشتههای مختلف داروسازی، شیمی و سایر علوم مرتبط فراهم میکند تا از نزدیک با شرکتهای دارویی، تولیدکنندگان تجهیزات مربوطه و هم چنین سندیکاها و نهادهای نظارتی آشنا شوند. از این رو، نمایشگاه بهعنوان پلی برای انتقال تجربیات و ایجاد ارتباطات کاری میان دانشگاهها و صنعت عمل میکند.
سخنرانان برجسته غیر داروساز؛
نگاهی فراتر از صنعت یکی دیگر از جذابیتهای این نمایشگاه، حضور سخنرانان برجستهای است که لزوماً داروساز نیستند، اما دیدگاهها و تجربیات ارزشمندی برای صنعت دارویی به ارمغان میآورند. این سخنرانان از حوزههای مختلفی مانند اقتصاد، فناوری، نوآوری، جامعه شناسی و سیاست به نمایشگاه دعوت شدهاند تا با ارائه نظرات و تحلیلهای خود، به بازاندیشی و تقویت استراتژیهای توسعهای در صنعت داروسازی کمک کنند. این حضور نشان میدهد که توسعه صنعت داروسازی تنها به متخصصان این حوزه محدود نیست و نیاز به نگاههای بینرشتهای و کلان دارد.
ای کاش
هرچند برنامه ریزی مجریان نمایشگاه، نشان از نظم و انضباط منسجم برای بهره برداری بیشتر بازدیدکنندگان از این رویداد عظیم و سرمایه ملی و اجتماعی دارد و روز اول واقعا بسیار خوب سپری شد ولی ای کاش تحولات سیاسی روز، تغییرات کمتری را بر این رویداد بزرگ تحمیل می کرد.
با توجه به همهمه سالن افتتاحیه، ای کاش آیین افتتاحیه با دعوت از میهمانان محدود انجام شود تا هم سخنرانان بتوانند به درستی و با فراغت خاطر نقطه نظرات خود را تشریح کنند و هم حضار در فضایی با آرامش و مناسب تر به آیین افتتاحیه توجه و تمرکز خود را مبذول می داشتند.

منبع خبر: دوشنبه های دارویی / روز اول ایران فارمای نهم/ باشکوه، پربار و غرور آفرین
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران