این پزشک درباره انواع شیرخشک نوزادان نیز بیان کرد: انواع شیرخشک نوزاد بر اساس نیازهای تغذیهای مختلف و تحمل غذایی نوزادان به دستههای متنوعی تقسیم میشوند. این شیرخشکها با هدف تامین احتیاجهای غذایی خاص نوزادان تولید میشوند.
جهانپور افزود: برخی از انواع متداول شیرخشک نوزاد عبارتند از شیرخشک معمولی (بر پایه شیر گاو) که این نوع شیرخشکها از پروتئین شیر گاو تهیه میشوند و اغلب حاوی کربوهیدراتها (عموماً لاکتوز) و چربیها هستند. این شیرخشک، مناسبترین نوع برای اکثر نوزادانی است که مشکل خاص تغذیهای ندارند.
این کارشناس سلامت و رسانه ادامه داد: نوع دیگر، شیرخشکهای هیدرولیز شده است که حاوی پروتئینهای تجزیه شده به اجزای کوچکتر هستند و برای نوزادانی با آلرژی یا حساسیت به پروتئین شیر گاو مناسباند.
جهانپور گفت: نوع دیگر، شیرخشک بدون لاکتوز است که برای نوزادانی که عدم تحمل لاکتوز دارند، این نوع از شیرخشکها طراحی شدهاند و فاقد لاکتوز هستند.
وی اظهار کرد: نوع دیگر نیز شیرخشکهای بر پایه سویا هستند که حاوی پروتئین سویا است و برای نوزادانی که بالاترین حساسیت به پروتئین شیر گاو دارند یا والدینی که ترجیحهای غذایی گیاهخواری دارند، مناسب است.
این پزشک ادامه داد: نوع دیگر، شیرخشکهای ضد رفلاکس است که با فرمولاسیونی مخصوص برای کاهش رفلاکس اسید و برگرداندن غذا طراحی شدهاند.
وی اظهار کرد: نوع دیگر، شیرخشکهای با کالری بالا هستند که برای نوزادان نارس یا کموزن طراحی شدهاند که نیاز به کالری اضافی دارند تا رشد مناسبی را تجربه کنند.
جهانپور بیان کرد: نوع دیگر نیز شیرخشکهای حاوی آهن هستند که به دلیل نیاز بالای نوزادان به آهن برای رشد مناسب، اغلب شیرخشکها به این ماده مغذی غنی شدهاند.
پایان پیام/
منبع خبر: ایران پزشک / نوع شیرخشک با مشورت پزشک متخصص اطفال انتخاب شود
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران