به گزارش وبدا، سردار نصرالله فتحیان رییس موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت چهارشنبه (۴ مهرماه) در آیین سنگر حیات که به منظور یادبود حضور ایثارگرانه جامعه پزشکی در دفاع مقدس در ستاد مرکزی وزات بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: بخش پزشکی و امدادی ما در دفاع مقدس نقش پررنگ و حیاتی داشتند و باید رشادت ها و از خودگذشتگی های آنان به طور شایسته به تصویر کشیده شود.
وی یادآور شد: در روزهای نخست جنگ امداد و درمان ما از وضعیت خوبی برخودار نبود که با همت و غیرت پزشکان ، پرستاران و امدادگران ما تیم های اضطراری در بیمارستان ها شکل گرفت.
سردار فتحیان با بیان اینکه برپایی ۵۹ بیمارستان صحرایی در دفاع مقدس با همت جامعه پزشکی و کادر امداد و درمان دایر شد، گفت: بیمارستان طالقانی آبادان یکی از مقاوم ترین بیمارستان هایی بود که از ابتدا تا آخر جنگ تا انتها پای کار اسلام و رزمندگان اسلام ماند.
وی در پایان یادآور شد: در عملیات فتح المبین به بیمارستان شوش خمپاره زدند و با اینکه پزشکان و امدادگران ما مجروح شدند اما دست از کار نکشیدند و به مداوای رزمندگان اسلام ادامه دادند چرا که امثال دکتر صحت ها، دکتر فاضلها، دکتر پزشکیانها و دکتر ظفرقندی ها خودجوش و عاشقانه برای کمک به رزمندگان و اسلام به جبهه ها آمده بودند.
گفتنی است، آیین سنگر حیات با حضور دکتر ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سردار سرلشکر رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا و رییس هیات امنای موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت، سردار فتحیان، رییس این موسسه، دکتر حسینعلی شهریاری، رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و جمعی از مدیران و ایثارگران وزارت بهداشت، امروز در ستاد مرکزی وزارت بهداشت برگزار شد.
در این مراسم دو اثر فرهنگی از جمله مجموعه ۴ جلدی تاریخ شفاهی «به سوی قاف» و کتاب «زهره حریف ماه شد»، رونمایی شد.
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران