به گزارش ایسنا، توجه به تغذیه مناسب و پایدار، از مهمترین عواملی است که میتواند شانس باروری را افزایش دهد.
بنابر اعلام روابط عمومی پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابنسینا، دکتر لادن گیاهی، متخصص تغذیه در حوزه ناباروری، به اهمیت تغذیه سالم و متعادل برای افزایش قدرت باروری زنان اشاره کرد.
وی با تاکید بر اثرات منفی برخی عادات غذایی، گفت: گرسنگیهای طولانیمدت، حذف وعده صبحانه، مصرف زیاد کربوهیدراتهای ساده پس از عصر و استفاده از مواد غذایی پر از قند و چربیهای مضر از جمله عواملی هستند که میتوانند به شدت بر باروری تأثیر منفی بگذارند.
گیاهی افزود: مصرف کم سبزیجات، استفاده از روغنهای جامد، غذاهای سرخشده و عدم مصرف منابع پروتئینی غیرحیوانی مانند حبوبات نیز از دیگر مواردی هستند که بر باروری زنان اثر منفی میگذارند. اما تأثیرات منفی منابع قندی ساده و چربیهای ناسالم در کنار گرسنگیهای طولانیمدت، بسیار چشمگیرتر است.
در ادامه، دکتر گیاهی به باورهای غلط در مورد تعیین جنسیت از طریق تغذیه پرداخت و تأکید کرد که شواهد علمی قوی برای این ادعاها وجود ندارد.
وی اظهار داشت: حذف برخی مواد غذایی به امید افزایش شانس داشتن جنین پسر، نه تنها تأثیرگذار نیست، بلکه میتواند به سلامتی مادر آسیب برساند.
وی همچنین درباره داروهای کاهش وزن هشدار داد و خاطرنشان کرد: استفاده از این داروها ممکن است به کاهش مواد مغذی ضروری بدن منجر شود و به جای آن، اصلاح الگوهای رفتاری و تغذیهای برای کاهش وزن و افزایش شانس باروری باید مورد توجه قرار گیرد.
گیاهی در پایان توصیه کرد که برای داشتن یک بارداری سالم و موفق، تعادل در دریافت مواد غذایی و پرهیز از رژیمهای غذایی مضر باید مد نظر قرار گیرد.
انتهای پیام
منبع خبر: ایسنا / ضرورت تعادل در دریافت مواد غذایی برای بارداری سالم و موفق
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران