به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، دکتر حسین رستگار، رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، در نشستی خبری به تشریح اقدامات انجامشده برای ارتقای سلامت و حلیت محصولات غذایی پرداخته و تأکید کرد: «ما در حال طراحی یک نقشه جامع برای شناسایی تقلبات و بررسی حلیت مواد غذایی هستیم. این نقشه به ما کمک خواهد کرد تا سیاستگذاریهای مؤثری در مراکز داخلی و خارجی انجام دهیم و آزمونهای لازم را برای شناسایی سلامت و تقلبات محصولات غذایی خاص و مشکوک در سطح عرضه به مرحله اجرا درآوریم.»
وی افزود: «در این راستا، همکاری نزدیکی با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی کشور داریم تا با استفاده از روشهای علمی و آزمونهای تخصصی مولکولی، وضعیت حلیت فرآوردههای غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی، همچنین محصولات طبیعی و مکمل را مورد بررسی قرار دهیم.»
دکتر رستگار همچنین به اجرای طرح مشترک با ادارات کل سازمان غذا و دارو و معاونتهای غذا و داروی استانهای مرزی و مناطق آزاد کشور اشاره کرد و گفت: «این طرح شامل نمونهبرداری از سطح عرضه، صنایع تولیدی، انبارها و گمرکات است. ما با انجام آزمونهای مولکولی در آزمایشگاه، دادههای حاصل را تجزیه و تحلیل کرده و حلیت محصولات را تعیین میکنیم.»
با این اقدامات، هدف نهایی تأمین سلامت جامعه و ارتقای کیفیت محصولات غذایی در بازار است تا مصرفکنندگان با اطمینان بیشتری از محصولات استفاده کنند و از تقلبات در این حوزه جلوگیری شود.
منبع خبر: سلامت نیوز / حفاظت از سلامت جامعه: بررسی حلیت و تقلبات در محصولات غذایی بهمنظور ارتقای کیفیت
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران