به گزارش خبرآنلاین، مصرف مکملها مانند ویتامین D تأثیر زیادی بر سلامت بدن دارد، اما استفاده نادرست از این مکملها میتواند به کاهش تأثیر آن منجر شود.
ایسنا در خبری نوشت: ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است و برای جذب بهتر باید با منابع چربیهای سالم مصرف شود.
به گفته متخصصان تغذیه، ویتامین D در صورت ترکیب با چربیهای سالم بهتر جذب میشود. چربیهایی مانند روغن زیتون، آووکادو و کتان نمونههایی از چربیهای مفید هستند که میتوانند جذب ویتامین D را افزایش دهند.
یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ نشان داد که غذاهایی با حدود ۱۰ گرم چربی میتوانند به جذب بهتر ویتامین D کمک کنند. به عنوان مثال، مصرف ماهی قزل آلا، آجیل یا کره آجیل طبیعی میتواند مؤثر باشد.
مقدار توصیهشده ویتامین D برای افراد بین ۱ تا ۷۰ سال، ۶۰۰ واحد بینالمللی (IU) در روز است و این مقدار برای افراد بالای ۷۰ سال به ۸۰۰ IU افزایش مییابد. برای بهرهبرداری کامل از مزایای ویتامین D، مهم است که آن را با منابع چربی سالم مصرف کنید تا بدن قادر به جذب و استفاده مؤثر از آن باشد.
۲۳۳۲۳۶
منبع خبر: خبرآنلاین / ویتامین D را با این ماده غذایی مصرف کنید
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران