بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

گوشت قرمز و خطر ابتلا به دیابت/ روغن ماهی برای کنترل کلسترول

بازدید 13

به گزارش خبرنگار مهر، مهم‌ترین اخبار منتشرشده در حوزه بهداشت، درمان و تغذیه در سطح جهان به شرح زیر بوده اند:

روغن ماهی به کنترل کلسترول کمک می‌کند

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افراد دارای استعداد ژنتیکی برای کلسترول بالا می‌توانند با مصرف مکمل‌های روغن ماهی سطح کلسترول خود را کاهش دهند.

گوشت قرمز با خطر ابتلاء به دیابت مرتبط است

یک مطالعه جدید هشدار می‌دهد که گوشت قرمز حاوی نوعی آهن است که می‌تواند خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را در افراد افزایش دهد.

دریافت چربی‌های گیاهی به جای حیوانی طول عمر را افزایش می‌دهد

مطالعه روی بیش از ۴۰۰۰۰۰ نفر که تا ۲۴ سال تحت نظر بودند، نشان می‌دهد کسانی که چربی رژیم غذایی خود را از گیاهان در مقایسه با حیوانات دریافت کرده‌اند، با احتمال مرگ بسیار کمتری روبرو بودند.

نوشیدن مکرر قهوه سلامت قلب را در معرض خطر قرار می‌دهد

یک مطالعه جدید هشدار می‌دهد که نوشیدن قهوه، کولاهای گازدار یا نوشیدنی‌های انرژی زا می‌تواند به مرور زمان باعث آسیب قلبی شود.

منبع خبر: خبرگزاری مهر / گوشت قرمز و خطر ابتلا به دیابت/ روغن ماهی برای کنترل کلسترول

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:,

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *