بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

FDA آمریکا به دنبال کاهش بیشتر میزان نمک در غذا

بازدید 72

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از میدسن نت، مصرف بیش از حد نمک یک عامل خطر قوی برای فشار خون بالا، بیماری قلبی و سکته است.

«جیم جونز»، معاون کمیسیون غذای انسانی FDA در بیانیه آژانس، گفت: «کاهش سدیم در عرضه مواد غذایی این پتانسیل را دارد که یکی از مهم‌ترین ابتکارات بهداشت عمومی در یک نسل باشد. کاهش سطح سدیم در برخی غذاها دلگرم کننده است و نشان دهنده تأثیری است که معتقدیم رویکرد کلی تغذیه ما می‌تواند بر رفاه جامعه داشته باشد.»

این آژانس خاطرنشان می‌کند که ۷۰ درصد از سدیمی که مردم در روز مصرف می‌کنند، نه از نمکدان‌ها، بلکه از سدیم اضافه شده به غذا در طول تولید و به عنوان بخشی از تهیه غذای تجاری به دست می‌آید.

FDA گفت: «شواهد علمی قوی از کاهش مصرف سدیم بیشتر از میزان فعلی حمایت می‌کند. کاهش مصرف سدیم این پتانسیل را دارد که از صدها هزار مرگ و بیماری زودرس در سال‌های آینده با کمک به کاهش خطر بیماری قلبی و سکته جلوگیری کند.»

با توجه به گزارش انجمن قلب آمریکا، حتی حد توصیه شده ۲۳۰۰ میلی گرم سدیم در روز ممکن است برای برخی افراد بسیار بالا باشد.

انجمن قلب آمریکا گفت: «حد ایده آل برای اکثر بزرگسالان، به ویژه برای کسانی که فشار خون بالا دارند، بیش از ۱۵۰۰ در روز نیست. کاهش تنها ۱۰۰۰ میلی گرم در روز می‌تواند فشار خون و سلامت قلب را بهبود بخشد.»

محققان توصیه می‌کنند در صورت امکان، همیشه غذاهای تازه را به جای غذاهای فرآوری شده انتخاب کنید، زیرا غذاهای بسیار فرآوری شده اغلب مملو از نمک هستند.

برخی از غذاهای غنی از سدیم شامل: برگر، پیتزا، غذاهای اماده پاستا، سوپ‌های تجاری و البته چیپس و سایر تنقلات شور است.

منبع خبر: خبرگزاری مهر / FDA آمریکا به دنبال کاهش بیشتر میزان نمک در غذا

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *