وی ادامه داد: ما همواره به دنبال این هستیم که اتاق شیشهای در حوزه تجهیزات پزشکی شکل بگیرد و وقتی خبرنگاران حضور داشته باشند، تعارض منافع ایجاد نمیشود. وقتی افراد در یک صنف خیلی فعال میشوند، خود افراد آن صنف میتوانند تعارض منافع را کشف کنند.
رییس انجمن تولید، تامین، توزیع و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی بیان کرد: بهتر است فردی به ریاست سازمان غذا و دارو منصوب شود که سهام دار یا عضو هیات مدیره و وابسته به گروه و سندیکا و صنف خاصی نباشد و اگر قرار باشد از انجمنها مشورت گرفته شود، با همه مشورت شود و به طور مثال وارد کننده و صادر کننده و تولید کننده از هم جدا نشوند.
چیذری افزود: برخی درباره حذف ارز ترجیحی صحبت میکنند و سوال اینجاست که مگر میشود سالی دو بار به جراحی اقتصادی دست زد؛ جراحی اقتصادی یک بار رخ میدهد، زیرا درد زیادی دارد و منجر به کنشهایی میشود و در واقع به درمانهای چند وجهی نیازمند است. این طور نیست که تا ارز ترجیحی را بر داریم، همه چیز درست شود.
وی اظهار کرد: تعارض منافع در جایی که شفافیت وجود ندارد، نباید ایجاد شود تا بعد قابل رویت باشد. بهترین کار این است که اصلا اجازه ایجاد تعارض منافع را ندهیم.
چیذری درباره راهکارها نیز گفت: باید دایره مشورتی وزارت بهداشت با تمام انجمنها و تشکلها گسترده شود تا موارد تعارض منافع به راحتی مطرح شود. تعارض منافع از لحاظ صنفی و فعالیت حقوقی و سابقهای نباید در فرد وجود داشته باشد.
پایان پیام/
منبع خبر: ایران پزشک / اتاق شیشهای منجر به پیشگیری از تعارض منافع میشود
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران