بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

احتمال ابتلا به آلزایمر با مصرف این ادویه در غذا

بازدید 58

به گزارش خبرآنلاین به نقل از هلث، افرادی که بیش از ۵۰ گرم فلفل در روز مصرف می‌کنند، دو برابر میزان کاهش حافظه و مشکلات فکری را تجربه خواهندکرد.

این کاهش برای افرادی که لاغر هستند و فلفل قرمز مصرف می‌کنند، بیشتر است.

به گزارش ایسنا، این یافته‌ها در پشت برخی پوشش‌های مثبت برای غذاهای تند، از جمله ارتباط آنها با عمر طولانی‌تر، کاهش فشار خون و سایر فوایدمطرح شده است.

دکتر زومین شی، محقق این تحقیق اظهار کرد: در مطالعات قبلی ما مشخص شد که مصرف فلفل قرمز برای وزن بدن و فشار خون مفیداست. با این حال، در این مطالعه، ما اثرات نامطلوبی بر شناخت در میان سالمندان پیدا کردیم.

این مطالعه شامل بیش از ۴۰۰۰ بزرگسال چینی بود که طی ۱۵ سال تحت نظر قرار گرفتند.

غذاهای تند شامل فلفل چیلی تازه و خشک بود و فلفل سیاه یا فلفل دلمه‌ای در این تحقیق بررسی نشد.

دکتر شی گفت: فلفل قرمز یکی از پرمصرف‌ترین ادویه‌ها در جهان و به ویژه در آسیا در مقایسه با کشورهای اروپایی محبوب است.

در مناطق خاصی از چین، مانند سیچوان و هونان، تقریباً از هر سه بزرگسال یک نفر هر روز غذاهای تند مصرف می‌کند.

ماده فعال فلفل، کپسایسین است که در هنگام مصرف یا تماس با هر بافتی احساس سوزش ایجاد می‌کند. کپسایسین با کاهش وزنمرتبط است زیرا تصور می‌شود که متابولیسم را تسریع می‌کند و کاهش چربی را افزایش می‌دهد.

۲۳۳۲۳۳

منبع خبر: خبرآنلاین / احتمال ابتلا به آلزایمر با مصرف این ادویه در غذا

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر