نفوذ مواد شیمیایی سمی به بدن انسان از طریق بستهبندی مواد غذایی
یک مطالعه جدید نشان میدهد بیش از ۳۶۰۰ ماده شیمیایی که در طی فرآیند تولید، پردازش، بستهبندی و ذخیرهسازی مواد غذایی به مواد غذایی نفوذ میکنند، وارد بدن انسان میشوند – و برخی از آنها با آسیبهای جدی سلامتی مرتبط هستند.
مارتین واگنر، استاد زیستشناسی دانشگاه علم و فناوری نروژ گفت:
این عدد خیرهکننده است و نشان میدهد که موادی که با غذا تماس دارند منبع مهمی از مواد شیمیایی در بدن انسان هستند.این نخستین مطالعهای است که بهطور سیستماتیک مواد شیمیاییِ بهکار رفته برای بستهبندی و پردازش مواد غذایی را با آسیبپذیری انسان مرتبط میکند.
بر اساس این مطالعه که در نشریه Exposure Science & Environmental Epidemiology منتشر شد، ۷۹ ماده شیمیایی مورد استفاده از فرآوری مواد غذایی که در بدن یافت میشوند، عامل سرطان، جهشهای ژنتیکی، مشکلات غدد درونریز و تولیدمثل و سایر مشکلات سلامتی هستند.
به گفته جین مونکه، نویسنده ارشد این مطالعه: بسیاری از مواد شیمیایی دیگر ممکن است به روشهایی مضر باشند که علم هنوز نمیداند.
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.
منبع خبر: دنیای سلامت و دارو / نفوذ مواد شیمیایی سمی به بدن انسان از طریق بستهبندی مواد غذایی
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران