بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

۱۵ میلیون تن فرآورده غذایی صادراتی با گواهی بهداشت: چشم‌انداز وزارت بهداشت”

بازدید 15

بع گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی وزارت بهداشت، عبدالعظیم بهفر، از صدور گواهی بهداشت برای صادرات قریب به ۱۵ میلیون تن محصولات غذایی و آشامیدنی در سال گذشته خبر داد. به گفته وی، در این مدت ۲۵۳۹۳ مورد از محصولات غذایی و آشامیدنی تحت این گواهی‌ها قرار گرفته‌اند که نشان‌دهنده سطح بالای نظارت و کیفیت محصولات صادر شده است.

بهفر توضیح داد که با وجود محدودیت‌های واردات فرآورده‌های نهایی بسته‌بندی شده و انتقال مسئولیت نظارت بر شیرخشک اطفال به اداره کل مکمل‌ها و فرآورده‌های طبیعی، میزان شناسه‌گذاری فرآورده‌ها کاهش یافته است. این تغییرات نشان‌دهنده تحولی در سیستم نظارتی و تنظیم مقررات ایمنی غذایی است.

وی ادامه داد: “در سال گذشته، برای ارتقاء ایمنی غذایی و تقویت تعاملات بین‌المللی، قوانین و مقررات ایمنی غذایی به‌روزرسانی شده و نظام ملی پایش شاخص‌های ایمنی و سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با ارزیابی خطر بالا در تولید محصولات سلامت‌محور، به‌ویژه محصولات با ارزش تغذیه‌ای بالا، استقرار یافته است.”

مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی افزود که یکی از اولویت‌های اصلی وزارت بهداشت، تقویت نظام مدیریت ایمنی مواد غذایی در واحدهای تولیدی و بهبود فرآیندهای صدور مجوزها در حوزه تولید، واردات و صادرات است. همچنین، تلاش‌های زیادی برای تقویت نظام ملی پیشگیری، ارزیابی و مدیریت بیماری‌های ناشی از غذا و آب انجام شده است.

بهفر همچنین به افزایش سهم محصولات غذادارو، عملگرا و فراسودمند در سبد غذایی خانوارها اشاره کرد و گفت: “این اقدامات بخشی از برنامه ما برای فرهنگ‌سازی و اصلاح الگوی مصرف است. هدف ما افزایش سهم محصولات با ارزش تغذیه‌ای بالا و کاهش مصرف نمک، چربی و قندهای ساده در فرآورده‌های غذایی است.”

در نهایت، وی بر اهمیت ادامه این روندها در حفظ سلامت عمومی تأکید کرد و گفت که وزارت بهداشت همچنان به تقویت نظارت و بهبود کیفیت محصولات غذایی ادامه خواهد داد تا از سلامت جامعه به بهترین نحو محافظت کند.

منبع خبر: سلامت نیوز / ۱۵ میلیون تن فرآورده غذایی صادراتی با گواهی بهداشت: چشم‌انداز وزارت بهداشت”

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر