به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: با توجه به محدودیت در واردات فرآورده نهایی بسته بندی شده و واگذاری شیرخشک اطفال به اداره کل مکمل و فراورده های طبیعی و سنتی، شناسه گذاری فرآورده سیر نزولی داشته است.
وی با اشاره به اقدامات اداره کل غذا، تصریح کرد: بروزرسانی قوانین و مقررات ایمنی غذایی در راستای ارتقاء و تقویت امور نظارتی و تعاملات بین المللی، استقرار نظام ملی پایش شاخص های ایمنی و سلامت فرآورده های غذایی و آشامیدنی با ارزیابی خطر بالا در تولید محصولات سلامت از جمله این اقدامات بوده است.
مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با بیان اینکه تقویت و توسعه نظام مدیریت ایمنی موادغذایی در واحدهای تولیدی در سازمان غذا و دارو دنبال می شود، عنوان کرد: چابک سازی، اصلاح و بهبود فرایندهای مربوط به صدور مجوزها در حوزه فعالیت صنایع غذایی اعم از تولید، واردات، صادرات و بهبود و تقویت نظام ملی پیشگیری، ارزیابی و مدیریت و ثبت بیماریهای ناشی از غذا و آب مورد توجه ویژه بوده است.
به گفته وی افزایش سهم محصولات غذادارو، عملگرا، فراسودمند یا غنی شده در سبد غذایی، فرهنگ سازی و اصلاح الگوی مصرف با رویکرد افزایش سهم محصولات با ارزش تغذیه ای بالا و کاهش عوامل مؤثر بر بروز بیماریهای غیرواگیر مثل نمک، چربی و قندهای ساده در فراورده های غذایی پیگیری و اجرا شده است.
منبع خبر: ایرنا / ارائه گواهی بهداشت صادرات ۱۵ میلیون تن فرآورده غذایی
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران