وی ادامه داد: البته باید راهبردهای نظام سلامت را شفاف سازی کنیم. اگر وزارت بهداشت چند راهبرد مشخص داشته باشد، قضاوت درباره کمیته انتصاب معاونان وزیر بهداشت منطقیتر میشود. برخی انتقادها درست هستند، اما هنوز برخی از معاونان وزیر بهداشت منصوب نشدهاند.
کبیر بیان کرد: رییس جمهوری چند بار اعلام کرده که برای اجرای سیاستهای کلی و برنامه هفتم توسعه آمده است؛ ولی از طرفی تکالیف بر زمین ماندهای وجود دارد. اگر نقشه راهی شکل بگیرد و بر اساس آن، سرفصلهای اجرایی مشخص شده و بر همین اساس نیز فرآیندها طراحی شوند، میتوان سهم وزیر و معاونان و غیره را مشخص کرد و گفت معاونان چه مواردی را باید در حوزه خود دنبال کنند.
عضو فرهنگستان علوم پزشکی افزود: وزارت بهداشت باید مشخص کند که طرح دارویار و حذف یارانههای سلامت به نفع کشور است یا خیر و آیا با توجه به تولید ناخالص داخلی، توان و تاب آوری تامین منابع را داریم یا خیر.
وی اظهار کرد: از اکنون باید مشخص شود که به طور مثال در نظام سلامت تا پایان سال ۱۴۰۳ بر اساس برنامه هفتم توسعه و سیاستهای کلی چه اقداماتی باید انجام شود و سهم هر دستگاهی نیز مشخص باشد. به طور مثال سالهاست به دنبال اجرای پزشکی خانواده و نظام ارجاع و اصلاح نظام پرداخت و پرونده الکترونیک سلامت هستیم، اما نمیتوان این کارها را فوری انجام داد و باید تقویم اجرایی مشخص کرد. از طرفی جامعه نیز برای برخی طرحها همراهی کند. جامعه پزشکی نیز باید با اجرای برخی طرحها همراه شود.
کبیر گفت: هر سال تعداد زیادی دانشجوی پزشکی وارد میشود و نمیتوان این افراد را بی کیفیت رها کرد. همچنین باید توجه کرد در طول سالها، طب عمومی به اصلاح نیاز دارد و جامعه باید به طب عمومی اعتماد کند و مردم این طور فکر نکنند که برای یک ناراحتی ساده باید به پزشک متخصص و فوق تخصص مراجعه کنند.
پایان پیام/
منبع خبر: ایران پزشک / معاونتهای بهداشت و درمان و توسعه با یکدیگر هماهنگ باشند
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران