بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

بحران پیری تا سه دهه دیگر در کشور

بازدید 13

رئیس کمیسیون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده گفت: ۳۰ درصد از جمعیت کشور تا سال ۱۴۳۰ سالمند خواهند بود و فقط تا ۴ سال آینده برای حل بحران پیری جمعیت در کشور فرصت داریم.

به گزارش ساعت سلامت، دکتر امیرحسین بانکی‌پور در نشست سلامت مادران و جوانی جمعیت گفت: در یک سال گذشته الگوی فرزند سوم ۹ درصد، الگوی فرزند چهارم ۲۷ درصد و الگوی فرزند پنجم در یک سال اخیر ۵۱ درصد افزایش داشته است و ما شاهد تغییر رفتار الگوی بارداری در بین مادران هستیم که حکایت از مسیر درست قانون دارد.

وی با بیان اینکه شاهد افزایش نرخ باروری در ۱۵ استان کشور هستیم ادامه داد: نرخ باروری در بین مادران بالای ۳۵ سال نیز در کشور افزایش ۱۵ درصدی داشته است.

جلوی سقوط موالید گرفته شده است

بانکی‌پور با اشاره به اینکه مسئله جمعیت به دولت‌ها، جناح بندی سیاسی یا مسائل مذهبی ارتباط ندارد افزود: خوشبختانه جلوی سقوط موالید گرفته شده و امسال نرخ باروری در کشور تثبیت شده است.

وی گفت: علت اثر بخشی قانون این بوده که به موضوع جمعیت تک بعدی نگاه نشده است وزارت بهداشت از معدود دستگاه‌هایی است که در همه جلسات ما شرکت داشته و عضو ثابت جلسات ما بوده است در این مسیر ۲۱ مانع شناسایی شده و از تاخیر و مشکلات ازدواج و مسایل اقتصادی و اشتغال همه در جلسات ما بررسی شده است.

 رئیس کمیسیون مشترک جوانی جمعیت و حمایت از خانواده افزود: از سال ۹۴ میزان موالید، روند کاهشی داشته، و اکنون این میزان به یک میلیون و ۴۰ هزار رسیده است.

بانکی پور با بیان اینکه همراهی متخصصان زنان و جامعه پزشکی توانسته از سقوط جمعیتی کشور جلوگیری کند، ادامه داد: بحران پیری جمعیت در کشور جدی است و ما تا رسیدن به مقصد فاصله داریم. در سال ۱۴۳۰ ایران با بحران جمعیتی جدی روبرو است و طبق آمار‌ها در آن سال، ۳۰ درصد سالمند خواهیم داشت

وی افزود: نیاز به نیروی انسانی، تجهیزات درمانی و بهداشتی و هزینه‌های درمان سالمندان، از جمله دغدغه‌هایی است که در صورت حل نشدن بحران پیری جمعیت در کشور وجود خواهد داشت.

منبع خبر: ساعت سلامت / بحران پیری تا سه دهه دیگر در کشور

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:,

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *