بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

این مواد غذایی را دوبار گرم نکنید؛ سمی می‌شوند

بازدید 11

این مواد غذایی را دوبار گرم نکنید / به گزارش خبرآنلاین از ایسکانیوز،  این غذاها نباید دو بار گرم شوند و گرم کردن دوباره آنها خطرات جدی به همراه دارد. وقتی صحبت از یک ناهار سریع اداری یا یک وعده عصرانه می‌شود معمولا باقی مانده غذای روز گذشته می‌تواند نجات دهنده باشد، از طرفی گرم کردن غذا در مایکروویو به تسریع روند کار کمک می‌کند. این روزها افراد غذای باقی مانده شان را در فریزر گذاشته و مجدد آن را مصرف می‌کنند. این موضوع اگرچه اشکالی ندارد اما در برخی موارد می‌تواند خطرات جدی به همراه داشته باشد. متاسفانه، دوباره گرم کردن بعضی غذاها می‌تواند شما را در معرض مسمومیت غذایی یا حتی بدتر از آن قرار دهد. در این قسمت چند ماده غذایی معرفی شده‌اند که به دلیل ایمنی هرگز نباید دوباره گرم شوند.

سیب زمینی

مشکل اصلی در گرم کردن مجدد سیب زمینی صرفا مربوط به فرآیند گرم شدن آنها با مایکروویو یا اجاق گاز نمی‌شود زیرا اگر سیب زمینی پخته شده برای مدت زیادی در دمای اتاق خنک شود، ممکن است باکتری هایی که باعث بوتولیسم می‌شوند تشکیل دهند. اگر هم سیب زمینی در یک فویل بسته‌بندی شود این احتمال بیشتر خواهد شد. با گرم شدن مجدد، باکتری‌ها کاملا از بین نمی‌روند حتی اگر ظرف آن به خوبی داغ شود.

توصیه می‌شود سیب زمینی را بلافاصله پس از پخت مصرف کرده یا این که در یخچال گذاشته و آن را سرد سرو کنید تا از گرم کردن و مسمومیت غذایی ناشی از آن به دور باشید.

قارچ

گرم کردن قارچ یک اشتباه بزرگ است زیرا حاوی پروتئین هایی است که در صورت عدم نگهداری صحیح توسط آنزیم‌ها و باکتری‌ها آسیب می‌بیند و تغییر می‌کند. به عنوان مثال گرم کردن قارچی که در دمای اتاق به مدت طولانی مانده است می‌تواند باعث معده درد شود. اگر واقعا باید قارچ را دوباره گرم کنید بر اساس توصیه شورای اطلاعات غذایی، آن را حداقل تا ۲۲۶ درجه سانتیگراد حرارت دهید یا به صورت سرد مصرف نمایید.

مرغ

گرم شدن باقی مانده مرغ می‌تواند خطرناک باشد. اگرچه گرم کردن مجدد مرغ ممکن است منجر به مسمومیت غذایی نشود اما توصیه نمی‌شود؛ زیرا ترکیب پروتئینی آن تغییر می‌کند و باعث بروز مشکلات گوارشی خواهد شد. برای گرم کردن مجدد باید اطمینان حاصل کنید که هر تکه از مرغ تا ۷۹ درجه سانتیگراد گرم شود تا باکتری‌های خطرناک از بین بروند.

علاوه بر این، اگر می‌خواهید مرغ پخته شده را مرتبا گرم کنید باید اطمینان حاصل کنید که کاملا مغزپخت شده باشد و در دمای کم و مدت طولانی گرم شود و همچنین مرغ را بیش از ۳ روز نگهداری نکنید.

منبع خبر: خبرآنلاین / این مواد غذایی را دوبار گرم نکنید؛ سمی می‌شوند

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *